De Raad van Elfen (Boek 1 : Duistere Magie)

24 april 2018

Ingrid Hageman-Veraart heeft intussen vier boeken op haar naam staan, maar haar fantasie is nog lang niet gedoofd. Na de Valemya- trilogie en het waargebeurde VU Vietnam Uitgevlucht, is Duistere magiehet eerste deel uit De Raad van Elfen-trilogie. Dit onheilspellende boek brengt je wederom naar het puntje van je stoel.

De narcistische elf Pekdo woont in de kleine wereld Grekonal. Als hij ontdekt dat hij over magie beschikt, groeit er een onverzadigbare honger naar macht. Zelfs de vernietigende zwarte magie schuwt hij niet om zijn verlangens te kunnen bevredigen.

Als erfgename van De Raad van Elfen is het Cats taak om de Grekonalen te beschermen tegen de tirannie van Pekdo. Ze moet al haar kracht, intelligentie en creativiteit inzetten om een confrontatie te overleven. Tot haar ontsteltenis komt ze erachter dat het goede niet altijd wint van het kwaad.

No Comments

Comments are closed.